Uudised ja teated

Spartakate edu kevadistel jooksuvõistlustel

14:50 06.05.2024

Mai on alanud väga tiheda võistluskalendriga.

Spartakad on olnud arvukalt esindatud ning saavutanud ka mitmeid võite. Leo saavutas oodatud ja väärt võidu Eesti ühel mainekamal ning tugevatasemelisemal  rahvajooksul -Viljandi järve jooksul, mis sel aastal toimus juba 95.korda! Naistest  saavutas Pille samas väärt 3. koha, ka kõik järgmised poodiumikohad kuulusid spartakatele: 4. Helen, 5.Kertu ja 6.Marleen.

Eesti krossijooksu meistrivõistlustel Järvakandis (4.mail) saime 4 medali- ja 8 esikuuikukohta, võistlejaid oli meilt peaaegu paarkümmend. Eesti meistriks tuli Marit(TU14 1km), hõbedad Helenile (N 4 km) ja Oliverile (MU23 4km), pronksi tõi klubile Hanna Liina Palu(NU23 4 km). Esikuuikusse jooksid end veel Siim (PU 18 3 km 4.koht), Marleen (NU20 3 km 4.koht), Maria( N 4 km 4.koht) ja Sander( M 4km 5.koht). Tänud kõikidele, kes klubi meistrivõistlustel esindasid!

Samal päeval saavutas Kertu võidu Kuressaare Linnajooksu põhidistantsil 10 km s, päev hiljem Roman Kõrvemaal 16km distantsil. Ka Harku järve jooksul oli poodiumil nii üldarvestuses kui vanuseklassides mitmeid spartakaid.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.