Uudised ja teated

Uudised Sevillast, Lasnamäelt ja Tartust

16:41 19.02.2024

Möödunud nädalavahetus oli ülitihe sportlike tulemuste ja emotsioonide osalt

Leo jooksis Sevillas oma kahest planeeritud kevadisest maratonis esimese ja lõpetas isikliku rekordiga 2:14.03. Eesmärgid olid natuke kõrgemad, aga väikesed probleemid ei lasknud seekord täit potentsiaali realiseerida. Lohutuseks siiski isikliku rekordi parandus ja koduse tugevaima konkurendi Tiidrek Nurme alistamine. Uuele katsele, et püüda pääsu Pariisi OMile, läheb Leo ilmselt aprillis, vahepeal pikk treeninglaager Portugalis.

Eesti sisemeistrivõistlustel Lasnamäe hallis olime edukad- Sparta jooksjad said 3 kulda, 2 hõbedat ja 1 pronksi, mis on kindlalt viimaste aastate parim saak! Medalini küündisid neli meie jooksjat. Helen näitas head talvist vormi kindlate võitude ja heade aegadega nii 1500m kui 3000m jooksus, mõlemal alal ka isiklikud rekordid. Kaks oodatud medalit tõi Deniss- 1500m hõbe ja 3000m kuld pingelises lõpuheitluses Kaur Kivistikuga. Marleen lisas 800m jooksus hõbeda ja Pille 3000m pronksi. Täname ka teisi, kes medaliteni ei küündinud, aga esindasid klubi! Samuti tänud fännidele, kes tulid Lasnamäele kaasa elama!

Tartu maratoni läbis mitmeid meie jooksugrupi liikmeid eesotsas treener Ahtoga, kellele see oli 50 juubelisünnipäeval 10. Tartu maratoniks.

Lisaks ei saa mainimata jätta, et laskesuusa MMil Nove Mestos saavutas kõrge 14.koha Kristo Siimer, kes on jooksuvõistlustel spartakas ja loodetavalt esindab meid ka edaspidi,kui põhiala kalendrisse sobib.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.