Uudised ja teated

Jooksugrupi uued liikmed

15:50 30.11.2023

Sparta jooksugrupiga on liitunud kaks jooksjat, kel järgmiseks hooajaks kõrged sihid nii Eesti meistrivõistlusteks kui ka koondise võistlusteks.

Nendeks on Maile juhendamisel treeniv Marleen Koll ning Ida-Virumaal elav ja treeniv Deniss Šalkauskas. Tutvustame selles loos natuke lähemalt Marleeni, kelle põhidistantsiks on 800m.

Kuigi Marleen on alles U20 vanuseklassi sportlane, siis lisaks omavanuste medalitele saavutas ta sel hooajal ka täiskasvanute EMVl hõbemedali ning esindas Eesti koondist Balti meistrivõistlustel. Ta on kogu sügishooaja osalenud meie jooksugrupi treeningutel, eesmärgiks põhja loomine ja vastupidavuse kasvatamine, mis ka 800 m jooksjale väga olulised. 

Oma eesmärgid sõnastas ta ise nii: minu järgmise hooaja üldiseks eesmärgiks on uued isiklikud rekordid. Kuna see hooaeg näitas, et suudan ka täiskasvanute vanuseklassis head jooksu teha, siis ka järgmisel aastal oleks eesmärgiks parimatele täiskasvanutele konkurentsi pakkuda. See nõuab vähemalt 2:10  kanti aega 800 meetris.
Kuna mu põhialadeks on 400m ja 800m, siis on kindlasti vaja parandada ka lühemate distantside rekordeid, alates 100 meetrist. Loomulikult tuleb ka oma vanuseklassis esikohti püüda ja Baltimaade meistrivõistlustel Eestit esindada. Pikemas perioodis oleks eesmärgiks oma tulemused võimalikult kõrgele viia, et püsida pildis, pääseda ka rahvusvahelisele areenile ning esindada Eestit tiitlivõistlustel.

Soovime Marleenile edu, esimeseks tõsisemaks etteasteks Sparta värvides on talle Eesti sisemeistrivõistlused, nii oma vanuseklassis kui ka täiskasvanute klassis.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.