Uudised ja teated

Võistlushooaja väärikas lõpp Saaremaal

15:09 24.10.2023

Paljudele meie harrastajatele lõppes 2023. hooaeg traditsiooniliselt Saaremaa Kolme Päeva jooksuga.

Saaremaa 50. juubelijooks toimus 20.-22. oktoobrini. Olime taas esindatud väärikalt. Täiskasvanute 3-liikmelisi võistkondi oli Spartal kirjas 22, lisaks startis mitmeid noori noortejooksus. Koos teenindava personali ja pereliikmetega küündis meie osalejate arv saja lähedale. Kolm päeva möödusid meeleolukalt, sport ja puhkus käisid käsikäes ning rahvarohked olid ka ühised õhtusöögid Arensburgi restoranis ning Suures Tõllus.

Noortejooksu üldarvestuses olid Trevor Karro ja Marit Tarm teised, Marit võitis kindlalt oma vanuseklassi.

Põhjooksus olid poodiumil  Pille (naiste 2.), Ats ja Oliver (meeste 5. ja 6.). Oma vanuseklassides Hendrik 1.(M55), Johanna 2.(N55) ja Ivar 3.(M45),

Tiimide arvestuses olime esikolmikus kolmes arvestuses neljast. Ülekaaluka võidu sai meie segatiim (Pille, Oliver, Peep), 2.koha naiskond (Kertu, Maria, Anni) ning 3. koha veteranide meeskond (Ivar, Tarmo, Tarvo).  Kuid rahul tasub olla kõikidel, kes kolm päeva rajal pingutasid ning oma isiklikud eesmärgid täitsid.

Päris kõikidele ei ole võistlushooaeg siiski veel läbi. Mõned spartalased on startimas novembris ja detsembris välismaratonidel. Neli meie jooksjat (Helen, Pille, Oliver, Trevor) esindavad Eesti koondist sel laupäeval Järvakandis peetavatel Balti krossijooksu meistrivõistlustel.  Järgmise suurema ühisüritusena koguneme kuu aja pärast Jõulumäele sügislaagrisse.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.