Uudised ja teated

Roman EMil meeskondlikult 6. ja Leo Eesti meister

14:41 25.08.2022

Roman Fosti lõpetas oma tõenäoliselt viimase tiitlivõistluste maratoni individuaalselt 41. ja võistkondliku 6.kohaga

Müncheni kergejõustiku EMi esimesel päeval joostud meeste maratoni võitis kodupubliku suureks rõõmuks ülinapilt sakslane Richard Ringer. Tiimidest oli parim etiooplasi kasutanud Iisraeli võistkond. Eesti parimana oli Tiidrek Nurme 11. Kaur Kivistik lõpetas ligi 80 startinust 32. ja Roman Fosti 41.kohal. Võistkondlikus arvestuses sai Eesti kolmik kõrge 6.koha, mis oli ka päeva maksimum. Sellega täitis võistkond oma eesmärgi- olla tiimide arvestuses esikuuikus.

Nagu Roman võistlusjärgses intervjuus ütles, oli see tõenäoliselt tema viimane tiitlivõistluste maraton. Vaikselt on aeg hakata kokku tõmbama üle 20-aastast jooksu- ja ligi 10-aastast maratonikarjääri. Roman osales 2 OM-maratonil, 3 MM-maratonil ja 3 EM-maratonil. Eesti jooksuradadel jätkab mees loodetavalt ka järgmisel aastal.

Ka Eesti tasemel olid meie klubiliikmed tublid. Viljandis peetud Eesti meistrivõistlustel 10 000m jooksus tuli meestest võitjaks Leonid Latsepov (aeg 30.42,75). Naistest sai hõbemedali Pille Hinn (aeg 37.53,99). Meestest esindasid klubi veel Ats Sõnajalg(5.koht) ja Taavi Tambur(8.koht).

 

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.