Uudised ja teated

Teatejooksude meistritiitlid Spartale

16:51 07.06.2022

Uuel Jõhvi staadionil peeti Eesti meistrivõistlusi teatejooksudes

Kokku osales Spartast 6 võistkonda. Tulime Eesti meistriteks mõlemas täiskasvanute pikas teatejooksus. Naiste 3x800m on see juba traditsiooniks saanud, seekord kuulusid tiimi Brit Rammul, Katrina Stepanova ja Helen Bell.  Võitmiseks tuli alistada Rapla JK ja Jooksupartneri naiskonnad. 

Meestest olid Sparta tiimid seekord ainukesed, kuid see ei vähenda meistrimedalite väärtust. Eesti meistriks tulnud Sparta 1. tiimis jooksid Kert Kask, Sander Jürs, Leonid Latsepov ja Oliver Annus. Sparta 2. võistkonnas olid rajal Martin Vilismäe, Kristo Ivask, Urmo Kallakas ja Peep Jalakas.

Noortest olime esindatud TU16 3x800m ja PU 18 3x800m teatejooksudes ning TU16 Väike Rootsi teates. Neist edukamad olid Väike-Rootsi tj. tüdrukud, kes saavutasid oma jooksus 2.koha.

Tänud kõikidele osalejatele!

Sellega polnud veel edukas päev meie jooksjatele lõppenud. Samal õhtul toimunud Rakvere Ööjooksul tulid Spartale mõlema põhidistantsi võidud- 10km võitis suveräänselt Leonid Latsepov ning poolmaratoni uue isiklku rekordi jooksnud Martin Vilismäe.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.