Uudised ja teated

Lõppesid nii staadionisari kui Järvejooksude sari

15:43 31.08.2021

Sparta poolt Kernu staadionil korraldatud 800m jooksuga lõppes selle aasta Eesti staadionisari.

Kuigi ilm oli sügisene, õnnestus viimane etapp korralikult läbi viia ja tulemused ei olnud laita. Meeste ja naiste tugevamas jooksus Sparta jooksjaid seekord ei olnud, etapi võitsid Deniss Salmianov ja Helin Meier. Tugevuselt teises jooksus said Sparta mehed aga kaksikvõidu, nii Kristo Ivask kui Oliver Annus lõpetasid jooksu isikliku rekordiga. Kiidame kõiki, kes osalesid Eesti staadionisarja või Kohila sarja etappidel!

Staadionisarja kokkuvõttes saavutas meestest kolmanda koha Leonid Latsepov ja naistest teise koha Pille Hinn.Igati head tulemused, kuna sarjas osales kogu Eesti paremik. Noormeeste U20 vanuseklassi võitis hooja jooksul suure arengu teinud Oliver Annus.

Nädlavahetusel sai lõpu ka teine sari- kolmeetapiline Järvejooksude sari. Esikohad tulid Spartasse – meeste arvestuse võitis Leonid ja naistest Pille. Sarja viimasel etapil- Ülemiste jäörve jooksl- oli Pille teine ja Leonid neljas.

Suur hulk spartakaid osales Kihnu jooksul, kiiremaid aegu näitasid poolmaratoonarid- meestest Jaanus Kuusk ja Erkki Hummal ning naistest Kertu Kula. Kuid nagu Kihnu jooksule tavaks- poodiumile pääses ka teisi spartakaid.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.