Uudised ja teated

Krossis Spartale kaks kulda!

10:40 10.05.2021

Laupäeval, 8.mail, joosti Järvakandis Eesti krossijooksu meistritiitlitele.

Hooaja esimest tõsisemat võistlus oodatakse alati erilise huviga. Sel aastal oli tegu üldse esimese välishooaja jooksuvõistlusega, sest maantee- ja rahvajooksud on koroonapiirangute tõttu ära jäänud.

Sparta jooksjatele olid meistrivõistlused edukad, arvukalt oli osalemas meie noor- ja meesjooksjaid, naiste panus jäi seekord kahjuks natuke tagasihoidlikuks.

Kuigi kõrgemate kohtade eest hoolitsesid sel korral vanemate vanuseklasside jooksjad, oli stardis mitmeid Maile ja Mariuse juhendamisel harjutavaid noori, osadele olid need esimesteks nii suurteks võistlusteks. Kõik andsid endast parima.

Meie edukaimaks osutus viimane ala- meeste 4km - kust saavutasime koguni 2 kulda. Kui meeste 4km jooksus realiseeris oma hea vormi ja võttis hinnatud võidu Ats Sõnajalg, siis U23 vanuseklassis saavutas sama Andry Soo. Mõlemad võidud tulid tulises konkurentsis tugevate rivaalidega. Meenutame, et muttusel hooajal ei õnnestunud meie jooksjatel hõbedate-pronkside kõrvale ühtegi Eesti meistritiitlit võita.

Naistest saavutas meie ainus võistleja Pille Hinn tubli kolmanda koha. Neljandana jõudis medalikohale hõbedale jooksnud Kert Kask meeste U20 vanuseklassi  3000m jooksus.

Esikuuikus lõpetasid Sparta jooksjatest veel Oliver Annus( U20 4.koht), Leonid Latsepov(meestest 5.koht) ja Risto Pernits(U18 6.koht).

Täname kõiki,kes klubi esindasid ning soovime õnne medalistidele! Järgmisena toimuvad kuu lõpus Eesti meistrivõistlused teatejooksudes.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.