Uudised ja teated

Jooksugrupi aastalõputegemised

17:06 01.12.2020

Vaatamata  ärevatele aegadele toimib meie jooksugrupi elu seni peaaegu normaalselt

Õnneks välitrennidele piiranguid ei ole ja väljas sportimist võib igati soositavaks pidada ka koroonaajal. Meie ühistreeningud toimuvad tavapäraselt 3 päeval nädalas- esmaspäeval,teisipäeval ja neljapäeval. Lisaks tavapärastele treeningutele on tehtud ja lähituleviku plaanides muudki. Novembri eelviimasel nädalavahetusel käis päris suur grupp klubiliikmeid sügislaagris Jõulumäel, kus möödus 3 sportlikku päeva. Lisaks tavapärastele jooksudele toimus uudsena kolmevõistlus( 1km krossijooks, lamades surumine, spordimälumäng). Plaan on jätta see traditsioonina sügislaagrite kavva.

Detsembris taastame talvised saalihokimängud, uue põneva ettevõtmisena on 13. detsembris plaanis Sparta mitmevõistlus (meestel 7- ja naistel 5-võistlus). Jaanuari algul viime läbi Eesti spordimälumängu meistrivõistluste etapi. Juba 19.detsembril on paljud jooksugrupi liikmed stardis Audi Vana-aasta teatemaratonil. Vaid tavapärase aastalõpupeo lükkame paremate aegade ootuses praegu lähitulevikku.

Juba sel pühapäeval surume kõik põidlad pihku,sest Roman on maratonirajal Valencias, kus eesmärgiks uus isiklik rekord ja Tokio OMi norm.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.