Uudised ja teated

Eesti meistrivõistlustelt 3 medalit

12:53 11.08.2020

Kadriorus peetud Eesti 103. kergejõustikumeistrivõistlused rõõmustasid paljude ilusate tulemuste ja huvitavate jooksudega.

Mitmes jooksus olid osalised ka Sparta jooksjad. Medaleid tõid seekord meile mehed. Meie edukaim ala oli oodatult meeste 5000m jooks, kus Roman Fosti saavutas hõbe- ja Leonid Latsepov pronksmedali. Taktikajooksus, kus 4 esimest kilomeetrit joosti mõõdukas tempos, kuid viimane kilomeeter tänu Tiidrek Nurme vedamisele väga kiirelt, jäid esimeste ajad küll tagasihoidlikuks, kuid võitlus oli äge. Romanil tuli lõpuks Tiidreku pikale spurdile alla vanduda, Leo võitles endale õige taktika ja 300m spurdiga pronksmedali. Hästi jooksid ka Roman Hvalõnski, Kristo Siimer ja Andry Soo. 5 Sparta meest lõpetas esikümnes! Kolmanda medali tõi meile 3000m takistusjooksus Ats Sõnajalg, kes targa jooksuga kindlustas endale pronksmedali. 1500 meetris oli meie parim 6.kohaga Roman Hvalõnski, kohe tema järel lõpetasid Kristo Siimer ja Andry Soo.

Naistest küll medaleid seekord ei tulnud, kuid kõik meie esindajad tegid head jooksud ning saavutati mitu isiklikku rekordit. Katrina Spepanova oli 800m jooksus 4. ja 1500 meetris 5., isiklikest rekorditest ei jäänud palju puudu, kuid lõpuheitlustes tuli kiirematele konkurentidele alla vanduda. Väga head jooksud ja järjekordsed isiklikud rekordid tegi Triin Gede, kes 1500 meetris lõpetas tihedas konkurentsis 10. kohaga ja 800m. saavutas 5.koha. Sama kohaga lõpetas 5000m. distantsi samuti isikliku rekordi jooksnud Pille Hinn.

 

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.