Uudised ja teated

Spartalased tegid Kihnus suuri tegusid

16:03 27.08.2019

Sparta jooksugrupi turnee Kihnu oli edukas

Võrdselt tähtsal kohal olid nii kohalik suurim jooksuvõistlus Männäkäbä maraton kui ka saarega tutvumine ning ühine vaba aja veetmine. Õnnestumisel toetas meid oluliselt ka väga hea ilm. Kokku koosnes Sparta seltskond paarikümnest täiskasvanust ning 5 lapsest, kelledest kõik osalesid laupäeval ka mõnel jooksudistantsil- laste distants oli ligi 1km pikkune, täiskasvanud läbisid kas 10 või 21 kilomeetrit. Päris mitmed meist käisid ka õhtul auhinda vastu võtmas.

Lastejooksu läbisid spartalastest Marit, Laura,Hanna, Jaron ning Horre.

10km distantsi läbisid Heli, Tiina, Juli-Ann, Annely, Maile, Hendo,Karel, Aigor ja Toomas. Oma klassi poodiumile pääsesid nendest Annely,Maile, Aigor ja Toomas.

Poolmaratoni läbisid Aivi(N 2.koht), Katrin(N 3.koht), Marge, Kaisa, Annika, Kristel, Soile, Riho(M 1.koht), Lauri(M 2.koht), Jaanus, Indrek ja Avo. Selle distantsi läbis ka Eesti president Kersti Kaljulaid,kellel käis tihe rebimine Kaisaga.

Laupäev lõppes peo ning Jääääre kontserdiga, seejärel jätkus õhtune tegevus väiksemates gruppides vastavalt võimetele. Pühapäeval tegime ühise rattamatka,mille käigus sai tiir peale tehtud kogu saarele.  Kokkuvõttes loeme võistlusturnee Kihnu igati kordaläinuks ja tuleb kordamisele kas samas või mõnes muus huvitavas sihtkohas järgmisel aastal.

Riho Kirsipuu Kihnu video

Lisaks peeti nädalavahetusel ka mõned muud võistlused. Ülemiste järvejooksul oli samuti osalemas arvukalt spartalasi. Naistest saavutas jooksuvõidu Maria Veskla, kes ühtlasi oli parim ka Järvejooksude sarjas. Pille Hinn oli Ülemistel kolmas.

Ats Sõnajalg tuli nädalavahetusel Eesti meistriks orienteerumises,

Õnnitleme ja tunnustame kõiki erinevatel üritustel osalejaid ja eriti võitjaid!

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.