Uudised ja teated

Noorte meistrivõistlustel edukas avapäev

22:05 27.06.2019

Rakveres nelja päeva jooksul peetavatel Eesti noorte meistrivõistlustel on stardis ka kõik meie klubi paremad jooksunoored.

Kahel esimesel päeval konkureerivad vanemate vanuseklasside(U18-U23) sportlased.

Avapäeval tõi Spartale esimese medali oodatult Hardy Kaska, saavutades 1500m jooksus 2.koha (aeg 4.18,31). Taktikajooksus kaotas ta napilt küll heas hoos olevale Kalev Hõlpusele, kuid suutis võita teist soosikut Robert Telpti. Homme ootame Hardylt põhialal veelgi edukamat starti. Henrik Otsman jäi U18 vanuseklassis napilt medalita, neljandaks (aeg 4.34,65).

Õhtupoole toimunud takistusjooksus saavutasid Sparta noormehed koguni kulla ja hõbeda. U18 vanuseklassis saavutas Kert Kask oma esimese EMV medali ja kohe kuldse, ajaga 6.48,85. Reimo Gert Laaspere oli viies. Päevale pani korraliku punkti Andry Soo U23 hõbemedaliga (aeg 10.21,31), seekord tuli põhirivaal Deniss Šalkauskasele kindlalt alla vanduda. Hardy, Henriku, Kerdi ja Reimo treener on Maile ning Andry treener Ahto.

Kokkuvõttes oli igati edukas võistluspäev- kuld ja kaks hõbedat, lisaks 4. ja 5.koht. Homme on loodetavalt medalitele lisa tulemas, sest kavas on 800m distantsid ja ka pikemad maad.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.