Uudised ja teated

Ultramees Lauri

Fostile hõbe ja tublid jooksud noortelt

20:59 10.06.2019

 Laupäeval toimusid Narvas Eesti meistrivõistlused poolmaratonis.

Need peeti-nagu ilmateade ennustas- karmides tingimustes, sooja oli varjus ligi 30 ja asfaldil päikese käes rohkem. Meestest saavutas Roman Fosti hõbemedali. Kuna teda kimbutab väike jalahäda ja Tiidrekuga kaasa minna ei olnud mõtet, siis jooksis Roman oma jooksu ning täitis miinimumeesmärgi võites EMV hõbemedali. Hea jooksu tegi ka 6. lõpetanud Sergei Rjabõškin. Naistest oli Pille Hinn viies. Mitmed spartalased tulid veel hästi raskete oludega toime ja jooksid oma tulemuse ära, osad pidi kuumale alla vanduma. Kokku osales Sparta värvides üle kümne poolmaratoonari ning mõned ka lühemal distantsil.

Pühapäeval Kadrioru staadionil toimunud noorte Eesti Karikavõistlsustel polnud Spartal osalejaid palju, kuid need kes võistlesid, tegid head etteasted ning isiklikud rekordid.

Kert Kask saavutas 3000m jooksus 4. koha(9.56,2), Hendrik Otsman 1500m jooksus 5. (4.29,63), Hardy Kaska 400m jooksus 6.(53,15) ja Anton Korotkov 9.koha(53,95).Võistlusel on ühine arvestus U16-U20 vanuseklassile, nii et Kert ja Hendrik võistlesid osaliselt ka endast tunduvalt vanemate konkurentidega. Kokku saavutasime poistest oma 4 võistlejaga 14.koha üle 30 osalöenud klubi seas.

Kõige kõvema saavutusega sai nädalavahetusel hakkama meie klubi ainus ultrajooksja Lauri Pihlak, kes läbis Laulasmaa Ultral 31 tunni jooksul ligi 200km, saavutades üldarvestuses 3. ja meestest 2.koha. Ärge järele tehke!

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.