Uudised ja teated

Talvehooja kulminatsioon

17:28 18.02.2019

Talvise sisehooaja kulminatsiooni ja ühtlasi lõppakordina toimusid Lasnamäe hallis Eesti sisemeistrivõistlused.

Sparta sportlased saavutasid 3 medalit- Brit Rammul 2 hõbedat ja Katrina Stepanova pronksi, aga domineerivaks oli seekord 4.koht. See spordis õnnetu koht tähendas mitme sportlase puhul siiski pigem kordaminekut ja õnnestumist.

Meie edukaim ala oli N 1500m jooks, kust saime 2 medalit. Liina Tsernovi järel lõpetasid Spartaased Brit  ja Katrina, kiire algusega endale veidi liiga teinud Maria Veskla lõpetas 7.kohaga.

Pühapäevases 800m jooksus olid lootused samuti 2 medalile, kuid Kata kukkumine viimastel meetritel tõi jooksu dramaatikat ning jättis ta medalita. Maria saavutas tubli 4.koha ja pronksmedalist jäi lõpuks väga vähe puudu.

N3000meetris tegi väga korraliku jooksu Pille Hinn, jäädes samuti napilt neljandaks.

Pronksmedaliga lõpetas naiste 4x400m teatenelik.

Meeste poolelt seekord medaleid ei tulnud, kuid Roman Hvalõnski 4.kohad nii 1500m kui 3000m distantsil olid positiivsed vaatamata mõnede paremate puudumisele. Romani medalid jäid seekord lõpukiiruse taha. Ats Sõnajala minek oli mullusest veidi kesisem, siiski tuli 3000m jooksus korralik 6.koht.Noorema põlvkonna mehed Andry Soo ja Hardy Kaska jäid vastavalt 1500 ja 800m distantsidel seekord veel 2.kümnesse, kuid suvehooajal ootaks neilt ka meeste esikümne konkurentsi sekkumist. Veel esindas Spartat Martin Tamm ning ainsa mittejooksjana Genro Paas kuulitõukes,saavutades samuti 4.koha.

Talvehooaja põhjal saab järeldada, et võrreldes mullusega on suurima progressi teinud naisjooksjad Pille ja Maria. Brit on endiselt heal tasemel, mis lubab meistrivõistlustel stabiilselt medaleid võita. Keenias laagris käinud Katal ja Andril tuleb õige hüpe loodetavalt suvehooajal, sama plaan on ilmselt ka kõikidel teistel.

Nüüd jätkuvadki treeningud eesmärgiga olla edukas suvisel hooajal.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.