Uudised ja teated

Vana-Aasta teatemaraton-võidud Spartasse

14:35 22.12.2018

Täna peeti üsna karmi talveilmaga traditsiooniline Stamina Vana-Aasta jooks

Kuigi sel võistlusel on ka individuaaldistantsid- 8,4 km ja maraton- siis peadistantsiks võib pidada 5-etapilist teatemaratoni ,kus oli tase tugevaim ja osales üle 100 võistkonna, teiste seas päris palju meie jooksuparemikust.

Sparta võitis nii meeskondade kui naiskondade arvestuses. Meie I meeskond kooseisus Tõnu Lillelaid, Martin Vilismäe, Ats Sõnajalg,Aleksandr Rjabõshkin ja Sander Jürs said lõpuks üsna kindla võidu ajaga 2:28.04. Teise koha võistkonda edestati üle 3 minuti. Päeva kiireima etapiaja 27.58 jooksis meie kolmanda vahetuse mees Ats Sõnajalg. Naiskondadest võitis samuti Sparta tiim koosseisus Brit Rammul, Maris Terno, Maria Veskla, Pille Hinn ja Katrina Stepanova.ajaga 2:55.38, edestades lähimaid konkurente 6 minutiga. Tublilt jooksid ka teised Sparta tiimid. Meie II meeskond oli 4., III meeskond 7.,treenerite meeskond 9. ja IV meskond lõpetas 18.kohaga.

Individuaalselt võitsid 8,4km jooksu meie jooksjad Leonid Latsepov ja Silja Jürs. Meestest tõi kaksikvõidu meie uus noor klubiliige Mihkel Tammeveski ja 4.koha Hardy Kaska.

Sellega võime 2018.a. jooksuhooajale joone alla tõmmata,õhtul veidi pidutseda  ning jätkata juba paljudel alanud ettevalmistust uueks hooajaks.

Häid jõule ja toimekat aastalõppu kõikidele!

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.