Uudised ja teated

Augusti viimane ja tegus nädalalõpp

10:56 28.08.2024

Suvekuu augusti viimane nädalavahetus oli Sparta jooksjatele väga tegus

Kõige sitkemad ja mitmekülgsemad osalesid Tallinna Ironmanil. Pühapäevase 70,3 ehk pooliku raudmehe triatloni läbisid Roman Fosti, Marge Kikas, Eve Kitvel, Liisa Pedassaar, Annika Veisson ja Alo Viirmaa.  Samas tegi Leo oma viimase tugevama tempotreeningu Tallinna maratoniks, läbides teatevõistkonna liikmena poolmaratoni 1:09ga, kokku saavutas tema võistkond 2. koha.Tingimused ei olnud kerged, sest  sooja oli ligi 30 kraadi, mis tegi eeskätt jooksu väga keeruliseks.

Kõige arvukamalt osales meid üheks suve tippsündmuseks kujunenud Kihnu jooksul, kolmel distantsil-maratonis, poolmaratonis ja 10km- oli stardis üle paarikümne spartaka. Võidud võtsid Kertu Kula poolmaratonis ja Kairi Marleen Antoniak maratonis, poodiumile pääsesid ka Jaanus Kuusk (2.koht maratonis), Lauri Pihlak (3.koht 10K) ja Aleksei Morgunov (3.koht poolmaratonis). Õhtul osalesime nagu ikka Kihnu kuulsal lõpupeol, mis kestis tugevamatel hommikutundideni. Tegu oli 10. Kihnu jooksuga, millest meie jooksugrupp on ühiselt osa võtnud kuuel viimasel korral.

Mitmed meie liikmed osalesid pühapäeval ka Maardu linnajookusl, kus läbiti kas 10 või 5km.

Juba kahe nädala pärast on ees ootamas meie üks suurimaid ühisüritusi Tallinna maraton, kus erinevatel distantidel on osalemas enamus Sparta jooksjatest, tipud püüavad Eesti meistrimedaleid maratonis.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.