Uudised ja teated

Sparta jooksjad möllasid Kihnus ja Ülemistel

16:44 30.08.2022

Nädalavahetus oli meie jooksjatele tihe ja töine. Kui Ülemistel möllati peamiselt sportikus mõttes, siis traditsioonilisel Kihnu reisil ka spordiväliselt

Ülemiste järvejooksul said meestest kaksikvõidu meie jooksjad. Võitis äsja EMil maratoni jooksnud Roman Fosti, kes edestas napilt alles paar päeva tagasi 10 000 meetris Eesti meistriks tulnud Leonid Latsepovit. Esikuuikusse suutis murda ka Sander Jürs.

Naistest võitis taas Pille Hinn, kolmas oli Helen Bell.

Ühtlasi selgusid paremad ka Järvejooksude sarjas, poodium oli sarnane viimase etapi omaga: meestest kaksikvõit Romanile ja Leole, naistest Pille esimene ja Helen kolmas.

Kihnus tegime samuti vägitegusid ja mõnevõrra tagasihoidlikumas konkurentsis saavutasime mitmeid hinnalisi poodiumikohti. Lastest olid esikolmikus Marit ja Horre. Pikima distantsi-maratoni- võtsid ette kaks kanget Sparta naist Kadri ja sünnipäevalaps Kairi, kes läbisid selle väga palava ilmaga edukalt. Poolmaratonis olid meestest Urmo Kallakas  teine-kolmas, Tarvo 4. ja Jaanus 6.  Naistest oli teine Jana. 10km distantsil saavutasime meestest nelikvõidu- võitis Kristo Hendriku ja Raini ees, treener Toomas jäeti neljandaks. Naistest Carolin teine. Nagu Kihnus ikka,siis sportlik päev lõppes suuremate õhtuste pidustustega.

Kokku oli nädalavahetusel võistlusrajal kaugelt üle poolesaja spartalase.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.