Uudised ja teated

Suurepärane nädalavahetus Saaremaal

16:48 22.10.2018

Oleme edukalt tagasi ühelt hooaja peaürituselt -Saremaa Kolme Päeva jooksult

Juba mitmendat korda saavutasime osavõturohkeima klubi auhinna, meilt oli jooksjaid üle 40, kellele lisandus mitmeid kaasaelajaid. Õnnestunud üritusele aitasid igati kaasa nii vahva seltskond kui suurepärased sügisilmad.

Üldvõiduõidu saime noortejooksus, kus Hardy Kaskal õnnetsus lätlasest konkurenti ülinapilt edestada. Lisaks saavutasid oma vanuseklassis poodiumikohad Kert Kask (oma vanuseklassi I ja üldarvetsuse 3.) ja Marit Tarm(3.)

Põhijooksus võite ei tulnud, küll aga mitmeid esikolmikukohti nii tiimide kui vanusegruppide arvestuses. Võistkondadest saime poodiumile kõikides arvestustes, milles osalesime. Meeskondadest sai meie I tiim( Tõnu Lillelaid, Madis Osjamets, Urmo Kallakas) teise ja II võistkond (Jaanus Pedak, Peep Jalakas, Mihkel Trees) kolmanda koha. Kolmanda koha said ka Sparta ! naiskond (Brit Rammul, Maris Terno,Pille Hinn) ning kogenumate meeste võistkond (Toomas Tarm, Tanel Kannel,Priit Kajari). Individuaalselt jõudsid absoluutarvestuses kuuendate kohtadega poodiumile Tõnu Lillelaid ja Brit Rammul, oma vanuseklassis võitsid Mihkel Trees, Merike Muru ja Jaanus Pedak. Kokkuvõttes olid võitjad kõik,kes kolm tihedat, aga meeleolukat päeva Saaremaal läbi tegid.Sest nagu ikka, ei piirdunud üritus vaid distantsi läbimisega, vaid jätkus SPAs, õhtusöögikohtades ning ööklubi tantsupõrandal.

Osad klubiliikmed olid osalemas Pärnu Rannajooksul, kus naistest said kaksikvõidu Olga Andrejeva ja Maria Veskla.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.