Uudised ja teated

Linnajooksud lõpetasid hooaja

15:42 08.10.2018

Tiheda nädalavahetusega anti lõppakord selle hooaja linnajooksude sarjale

Laupäeval toimus Tartu Linnamaraton oma kolme põhidistantsiga( maraton, poolmaraton, 10K) ning juba päev hiljem traditsiooniline Paide-Türi Rahvajooks. Väga suur osa meie jooksugrupi liikmetest olid ühel neist osalemas, päris mitmed ka mõlemal päeval. Tartus osales kolmel distantsil kokku üle 30 spartalase. Ülekaalukalt kõige populaarsem oli poolmaratoni distants,kuid leidus ka 4 tublit maratoni läbijat. Neist kaks -Maarja Pärs ja Kati Arumäe-tegid oma maratonidebüüdi ja seda edukalt, täites seatud ajalised eesmärgid. Ka poolmaratonis olid mitmed isikliku rekordi püstitajad. Õnnitlused neile kõikidele! Poodiumile jõudsime kahel korral ja seda poolmaratonis- naistest saavutas Olga Andrejeva 2. ja meestest Tõnu Lillelaid 3. koha.

Päev hiljem, kõleda ilma ja vihmaga toimunud Paide-Türi jooksul osales 15 spartalast, kellest parim oli Roman Fosti 4. kohaga. Roman on hooaja lõpetanud ja tegi nii Tartus kui Paides kaasa,saamaks kirja Linnajooksude sarja võiduks vajalikud kilomeetrid ning punktid. See eesmärk õnnestus täita ja seega on Roman 2018.aasta Linnajooksude sarja võitja. Pikalt ta enam puhata ei saa, sest siirdub 10 päeva pärast treeninglaagrisse Keeniasse valmistuma juba uueks hooajaks.

Ka järgmised nädalad tulevad tihedad ja töised. Eeloleval laupäeval on Jõulumäel peetavatel Eesti Karikavõistlustel krossijooksus meid esindamas korralik tiim ning me ootame kõrget kohta klubide arvestuses. Kuna sellel võistlusel on suur osa noortel,siis võistkond meil päris täiskoosseisus ei ole, kuid mullust 5.kohta on reaalne lootus parandada. Pühapäeval osalevad paljud klubiliikmed traditsioonilisel Rabajooksul. Järgmisel nädalavahetusel oleme traditsiooniliselt suure seltskonnaga osalemas Saaremaa Kolme Päeva Jooksul. Sellega on suurem võistlushooaeg ka selleks aastaks läbi, paljud usinad võistlejad teevad mõnenädalase kergema perioodi. Uuésti tõsisemale trennilainele on hea naasta osaledes meie sügiseses treeninglaagris, mis toimub Jõulumäel 16.-18. novembrini.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.