Uudised ja teated

Sparta jooksugrupile kaks meistritiitlit

11:55 03.09.2018

Eilne pühapäev oli Sparta jooksugrupile väga edukas- meie liikmed saavutasid kaks Eesti meistritiitlit

Pärnus 2 Silla Jooksu raames esmakordselt toimunud U20 vanuseklassi 10km maanteejooksu meistrivõistlused võitis Andry Soo ajaga 34.52, edestades järgmisi medaliste Rainer Kravetsit ja Karol Hangat üle 20 sekundilise vahega. Teised meie osalejad Mihkel Trees ja Hardy Kaska olid vastavalt 6. ja 7. Hardy sooritust segas väike jalavigastus. Meistritiitliga kroonis Andry oma esimese tõsisema ja igati eduka jooksuhooaja, mis kevadel sai alguse krossi EMV pronksmedaliga. Meestest jäeti Roman Fosti seekord neljandaks.

Eesti golfimeistrivõistlustel saavutas naistest kindla esikoha tiitlikaitsja, juba pikemat aega usinalt Spartas jooksutrennides osalev Annika Meos. Vahe hõbemedaliomanikuga oli koguni 9 lööki. Kokku oli see Annikale viiest Eesti meistritiitel. Loodetavat on meie jooksutrennidel ja paranenud jooksuvormil oma väike osa ka seekordses kindlas võidus.

Palju õnne värsketele Eesti meistritele ja kiitus kõikidele osalejatele!

Kokku osales nii laupäeval Kristiine sügisjooksul kui pühapäeval Pärnus arvukalt klubiliikmeid, epaljudele oli see viimaseks peaprooviks enne käesoleva nädalalõpu Tallinna Maratoni pikemaid distantse.Eesti Meistrivõistlustel maratonis on kirjas kolm Sparta naist ja kolm meest eesotsas Romaniga, kelle eesmärgiks on Eesti meistritiitel korraliku tulemusega.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.