Uudised ja teated

Taas võistlusterohke nädalavahetus

15:22 10.07.2018

Nädalavahetus möödus jälle mitmete võistluste tähe all.

Kui eelmisel nädalal andis paarkümmend spartalast oma väärika panuse EV100x 10 000m teatejooksu uue rekordi sündi, siis seekord jagus võistlejaid erinevatele üritustele üle Eesti: Haapsalus peetud valdade mängudele, Kadrioru staadionil toimunud Eesti karikavõistlustele,Peetris toimunud Rae suvejooksule.  Arvukaim oli meie osalejaskond Ümber Pühajärve jooksul,kus startis paarkümmend spartalast. Meestest oli võidukas heasse vormi tõsunud Raivo Alla, kes võitis konkurente kindlalt. Naistest olid Liis Grete Arro ja Pille Hinn  poodiumikohtadel 2. ja 5., kusjuures Pille pidi kolmandalt kohalt taanduma mõnikümmend meetrit enne finišit-ootamatult saabuv palavus oli teinud oma töö. Järvejooksude kokkuvõttes on peale 2.etappi meestest kindel liider Raivo ning naistest kaks paremat Liis Grete ja Pille.

Järgmise nädalalvahetuse olulisim võistlus on Eesti Meistrivõistlused 10 000m jooksus, mis toimuvad reede õhtul Kadrioru staadionil. Sparta esindus on küll paraku väiksem kui viimastel aastatel, seda eelkõige meeste osalt.  Raivo läheb realiseerima head vormi ning võitlema kõige kõrgemate kohtade eest. Ka meie naised Olga,Pille ja Maria omavad medalivõimalust. Ootame kõiki klubiliikmeid neile staadionile kaasa elama!

Pühapäeval lõppeb jalgpalli MM ja sellega koos meie ennustusvõistlus,kus võiduvõimalusi on veel kuuldavasti neljal ennustajal. Ennustusvõistluse pidulik kokkuvõte ning autasustamine toimuvad teisipäeval enne ühistrenni algusega kell 17.45.

 

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.