Uudised ja teated

Noorte kaks teatemedalit ja naiste sisukas keskmaastart

15:12 05.06.2018

Laupäeval Rakveres peetud Eesti noorte teatejooksude Meistrivõistlusel oli esmakordselt esindatud ka Sparta.

Meie noortetöö on vaikselt käima läinud ja vilja kandnud, lisaks kahele krossijooksu medalile õnnestus nüüd lisada samapalju teatejooksu omi - mõlemad meie startinud meeskonnad olid kolme parema hulgas.

Juunioride(U20) 3x800m teatejooksus saavutasid pronksmedali Hardi Kaska, Mihkel Trees ja Andry Soo. Medal tuli napilt ja kõva lõpuheitluse tulemusena, kus Andryl tuli alistada viimaste meetriteni käinud heitluses Nõmme KJK jooksja.

B klassi(U16) poistelt me ootasime medalit, kuigi võistkonnas olid erinevate alade tegijad,kel staadionijooksukogemust suhteliselt napilt. Mark-Markos Kehva, Henry Grünberg ja Reimo Laaspere saavutasid tubli 2.koha. Medalid jagati lõpusirgel 3 võistkonna vahel,kus meie ankrumehel Reimol õnnestus välja võidelda  teine koht. Mõlemas vanuseklassis oli võistlustules 5 klubi võistkonnad.

Pühapäeval peetud Eesti ühel mainekamal suvisel kergejõustikujõuproovil, G.Sule MVl osalesid Sparta jooksjad 1500m distantsidel, mis oli ka EV100 Staadionisarja 2. etapiks. Väga hästi esinesid naised Brit Rammul ja Katrina Stepanova, kes saavutasid 2. Ja 3. koha isiklike rekorditega(4.41,59 ja 4.45,71). Eesti jooksjatest olid nad kaks paremat. Sarja kokkuvõttes tõusis Brit liidriks ja Katrina on kolmas. Meeste  konkurentsitihedas võistluses lõpetasid Teet Kokk ja Andry Soo  kohtadel 14. ja 20.

Klubiliikmeid osales  ka mitmetel rahvaspordiüritustel. Suurema esindatusega olime Rimi Juunijooksul, meie jooksjaid jagus lisaks ka Stockholmi ja Hiiumaa maratonidele ning mujalegi.

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.