Uudised ja teated

Sparta meeskond Euroopa karikavõistlustel

16:41 31.01.2018

Pühapäeval stardib meie meeskond klubide murdmaajooksu Euroopa karikavõistlustel

Võistlus peetakse Portugalis Miras. Meie meeskond koosseisus Roman Fosti, Roman Hvalõnski, Raivo Alla, Ats Sõnajalg ja Taavi Tambur võistleb 24 konkureeriva meeskonna seas. Igast riigist on esindatud üks klubi, distantsiks 10km. Võistlus on võistkondlik ja arvesse lähevad 4 parema mehe kohapunktid.

Kõik mehed on terved ja peaksid olema korralikus vormis. Roman Fosti tuleb võistlema otse treeninglaagrist Keeniast, kus on harjutanud viimased 6 nädalat. Romani kevadised põhieesmärgid on poolmaratoni MM märtsi lõpus ja maraton aprillis, kus vaja täita ära Berliini EMi norm. Kolm meest näitasid head minekut ja valmisolekut võistluseks möödunud nädalavahetusel, kus Raivo võitis ülekaalukalt Paju lahingu jooksu ning Ats ja Taavi jooksid hästi Eesti talvistel karikavõistlustel 3000m.

Konkureerivaid meeskondi on osalemas nii suurematest jooksuriikidest kui põhjamaadest, heaks tulemuseks võib pidada meie meeskonna jõudmist keskmistele kohtadele ning individuaalselt kohti esi 50s. Hoiame Sparta võistkonnale pöialt!

Autor: Toomas/pildid Mallor Malmre

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.