Uudised ja teated

Jooksugrupi sügislaager Margusel

10:57 20.11.2017

Reedest pühapäevani puhkasid ja sportisid Sparta jooksjad Otepääl Margusel.

Lõppenud nädalavahetusel puhkasid ja sportisid paarkümmend jooksugrupi liiget Otepääl Margusel. See oli esimene jooksulaager meie oma baasis.

Reedel jooksime põhitreeninguna krossi Tehvandi mägistel radadel ning õhtul olid harjutused saalis. Laupäeval olid kavas pikemad mäkkejooksud Marguse baasi taga oleval rolleriraja tõusul. Nii pikka tõusu Põhja-Eestis naljalt ei leia: tõsisemad sportlased jooksid ligi 500m mäkkelõiku, teistel oli valida kas 200 või 300 meetrine tõus. Õhtuse taastava treeninguna nautis enamus veeprotseduure Pühajärve SPAs. Laagri lõpetas pühapäevane pikk jooks, mis vastavalt tasemele oli pikkuselt 12st kuni 30 kilomeetrini ja ikka Otepää kandile omaselt tõusude-langustega rajal. Mõned mehed otsustasid minna lausa nii pikale ringile, et tuli bussiga neil järel käia :)

Samal ajal kui täiskasvanud treeningutel higi valasid, toimusid mängulised treeningud ka laagris osalenud lastele treener Maile eestvedamisel.

Treeningute vahepeal veetsime ühist aega ka loengusaalis, kus sai veidi teooriat ammutada, toimus mälumäng ning oma hooajast ja tegemistest rääkisid Roman, Olga ja Ats.

Suured tänud kõikidele laagris osalenutele, samuti Marguse spordibaasile ja eriti köögipersonalile, sest toit oli väga rikkalik ja maitsev.

Järgmise, kevadise nädalalõpulaagri loodame korraldada aprillis.

Autor: Toomas/fotod Ahto

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.