Uudised ja teated

Sparta jooksjad Berliinis ja Stockholmis

13:22 27.09.2017

Meie jooksjad võistlesid nädalavahetusel Berliini Maratonil ja Lidingöloppetil

Käes on sügise kõige kuumem maantee-, maastiku ja maratonijooksude hooaeg. Läinud nädalavahetusel saavutasid meie klubi jooksjad esikolmikukohti mitmel väiksemal kodumaisel jooksul, mitu spartalast võistles ka väljaspool Eestit.

Neist väljapaistvama tulemuse saavutas Katrina Stepanova,kes alistas Berliini Maratonil esmakordselt elus 3H piiri, lõpetades ajaga 2:58.09. Selle hooaja Eesti edetabelis annab see tulemus 6.koha. Kata on Eestis 26. naine, kes jooksis maratoni alla 3 tunni ja kõigi aegade. edetabelis annab see aeg 22.koha.

Rootsis, raskel maaastikul toimunud 30km pikkuse Lidingöloppeti mastikujooksu lõpetasid edukalt 4 spartalast: Marge Põder,Terje Meisterson, Mart Kajari ja Toomas Tarm. Päris tabeli ülemisse otsa keegi ei jõudnud,aga see ei olnud ka eesmärk. Nii raskel maastikul Eestis palju joosta ei õnnestu ja lisaks oli ka distants parajalt pikk.

Samal ajal jätkuvad ka igapäevased treeningud, sest jooksuhooaeg jätkub. Suurematest üritustest on ees Paide-Türi Rahvajooks(1.10), Tartu Linnamaraton(7.10) ja Saaremaa Kolme Päeva jooks(20.-22.10). Meie võistlussportlased osalevad Eesti Karikavõistlustel krossijooksus(14.10 Tallinnas). Ka alustas meil septembri keskpaigast uus jooksurupp harrastajatele ning  noorte treeninggrupp.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.