Uudised ja teated

Suurepärased tulemused Narvast

16:34 12.06.2017

Narvas toimunud Eesti Meistrivõistlustel poolmaratonis võitsid spartalased täiskasvanute kuuest medalist neli.

Laupäeval Narva Energiajooksu raames peetud Eesti poolmaratoni Meistrivõistlustel läks meie klubil väga hästi. Meeste arvestuses saavutasime nelikvõidu ja naistest pronksmedali.

Meestest võis hea õnne korral kolmikvõitu loota,sest Roman Fosti oli kindel võidusoosik ning nii Raido Mitt kui Raivo Alla on näidanud kevadel head minekut. Siiski oli mitu meest,keda tuli neile lisaks arvestada medalite jagamisel.  Juhtus aga nii,et peakonkurendid kõrbesid mõnevõrra, meie mehed tegid aga oma ära. Esikolmik: Roman Fosti(1:07.53),Raido Mitt(1:08.56) ja Raivo Alla(1:09.02).Neljanda kohaga täiendas medalimehi tõusvalt jooksnud Tõnu Lillelaid(1:11.16).

Naistest saavutas eeldatava kahe parema-Lily Luige ja Kaisa Kuke- järel  elu esimese individuaalse EMV medali Marion Tibar(1:22.27),kes jooksis isikliku rekordi ja jätkas edukalt kulgenud hooaega. Tublid olid ka Jana Treier(1:27.12) ja Pille Hinn(1:27.26, isiklik rekord) vastavalt 6. ja 7.kohaga.

Kokku osales Energiajooksu kahel distantsil  ligi 50 Sparta jooksjat,neist ligi 40 jooksjat läbis poolmaratoni. Saavutati mitmeid isiklike rekordeid.

Lisaks sellele osales kolm meie klubi jooksjat Valmieras Balti Meistrivõistlustel, kaks nendest Eesti koondise ridades:Olga Andrejeva võistis üllatuslikult 3000m. takistusjooksu ja oli 5000m distantsil 6. Ats Sõnajalg oli meeste 3000m takistusjooksus kokku 9. ja võistkondlikult 6.,Individuaalselt jooksnud Taavi Tambur oli 5000 meetris 11.

Nüüd tuleb suurematest üritustest mõnenädalane paus ja suurem hulk spartalasi on kindlasti stardijoonel Ümber Pühajärve jooksul.

 

Autor: Toomas

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.